Bonito logo
Bonito logo
Bonito novost

MLADEGS PAK jedan od partnera “Srpska open 2023”

25.04.2023.

MLADEGS PAK jedan od partnera “Srpska open 2023”

Bila nam je čast i zadovoljstvo što je naša kompanija MLADEGS PAK zajedno sa brendom BONITO bila jedan od partnera “Srpska open 2023” koji se ove godine obilježio u Banja Luci. Ovaj sportski događaj okupio je, ne samo najveća imena iz svijeta tenisa, nego i ljude iz različitih sfera javnog i poslovnog života i mnogih evropskih zemalja zahvaljujući kojem je Banja Luka stala rame uz rame sa svjetskim prijestonicama u kojima se održavaju teniski turniri.

Grad na Vrbasu sedam dana, koliko je turnir trajao, bio je u duhu tenisa i dobrog raspoloženja.  Za tu posebnu priliku pripremili smo svoje proizvode i zanimljiv sadržaj za sve posjetice turnira, koji su mogli učestvovati i u našim zabavnim igrama i osvojiti simbolične nagrade koje su bile propraćene diplomama.  Zadnjih dana posjetioci su mogli da na podiumu sa 360 kamerom snime uspomene koje će ih podsjećati na turnir uz naš Bonito.

Igrači, VIP zvanice i svi posjetioci u danima turnira imali su priliku degustirati prozvode koje smo pripremili na fantastičnoj lokaciji u navijačkom selu “Srpska Open 2023” uz parolu IZABERI KVALITETNO-IZABERI BITI UZ NAJBOLJE. Srpski teniser koji je osvojio ATP 250 Turnir u Banja Luci, Dušan Lajović i njegov kolega, teniser Nikola Ćaćić takođe su izabrali biti uz najbolje, te su prvu priliku iskoristili da posjete Fan Village i Bonito i sami se uvjerili u kvalitet i ukus, te zajedno sa ostalim posjetiocima uživali u našim proizvodima.

Promocijom čajeva, kaša i mafina uspjeli smo na najbolji mogući način da zasladimo ovaj događaj. Bezbroj posjetilaca probalo je naše ukusne proizvode koji su pobrali samo riječi hvale. Najslađim, najukusnijim mafinima nisu mogla odoljeti ni najprobirljivija nepca. Svaki dan se tražio mafin više, a ukoliko se odlučite da pravite ovu ukusnu poslasticu uz jednostavnu pripremu ovaj naš proizvod se ponovo nalazi na policama maloprodajnih marketa.

Ovakvi događaji odlična su prilika da se predstavi sportski potencijal i mogućnosti, investitori, te uspješne kompanije. Tako smo i mi, prvenstveno kao društveno odgovorna kompanija ali i uspješan proizvođač prehrambenih proizvoda iskoristili priliku i pokazali da ćemo uvijek biti prijatelj sporta ali i blizu svojih potrošača koji će prvi degustirati sve novitete iz naše Bonito kuhinje.